Psykiatriska diagnoser

KMR/Scientologerna anser att psykiatriska diagnoser är ett "verktyg" för illsinnade psykläkare, ett verktyg för att kunna bygga upp ett "psykiatrisk-drog-samhälle". Denna teori är så paranoid och långsökt att det inte finns ord som räcker till. Det finns inget som helst stöd till vare sig teorin eller varför den skulle finnas överhuvudtaget (varför inte? -Konspirationsteorin är ett trick från "Scientologi AB". Medlemsfiske!), plus att ett faktum kvarstår:
Det är som om scientologerna glömmer att det oavsett deras egna åsikt finns ett grundproblem. Folk med en psykiatrisk problematik har faktiskt helt enkelt svårigheter. Sedan att de anser att det skulle grunda sig i en traumatisk händelse i ens förra liv som utomjording (vilket är vad de tror) är inte vårt problem.

Läsaren "Ankie" säger:

"Men i ärlighetens namn känner jag med de som gått med i scientologerna och sen blivit behandlade där så att dom inte längre tänker själva ordentligt.
Tänk att vara så blind att man inte kan se det helt ologiska i att en sån konspirationsteori ska finnas bland psykiatrikerna, läkarna.
Jag hoppas och tror att dom känner nåt fysiskt fenomen varje gång de läser en helt normal text med fakta och motargument och på så sätt en vacker dag kan börja undra lite över sig själva och om scientologin över huvudtaget.

I alla fall så är det nog inte "lärjungarna" man ska var arg och dum emot, så som jag ibland har varit, utan dom som tjänar storkovan på att förmå andra att tro så där galet.
Man ser ju projiceringen kristallklart när DOM anklagar OSS för att vara hjärntvättade av läkare och medicinindustrin.
Det är ju exakt det dom själva är utsatta för, fast av affärsmän/kvinnor och deras industri "scientologie shopping AB".
Man får också tänka på att vem som helst av alla oss människor kan bli scientolog i ett svagt ögonblick.
Även intelligenta personer med stor livserfarenhet.
Det är mycket starka krafter det handlar om när det gäller att påverka folk att gå med i sekter. Krävs alltså ingen speciell personlighet, utan snarare en personlig kris."


XENU.NET
Andra om , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0