Konspirationen


Enligt KMR är all psykiatri en konspiration för att få världens befolkning beroende av "droger". De fiskar stöd av ej insatta människor som blir förskräckta när de hör att tex. psykofarmaka är "DROGER"  (narkotika), det är mycket illa när de inte berättar att det endast handlar om deras egna värderingar i praktiken. Det är inga med grepp om vad psykofarmaka är för något som kallar det för "droger".

Världshälsoorganisationen WHO:s defenition av narkotika stämmer inte alls in på  vanliga psykofarmaka. De är inga rusmedel, de framkallar inte beroende (vissa patienter misstar utsättningssymptom för "abstinens").
De narkotikaklassade läkemedel som används vid vissa psykiatriska tillstånd (bensodiazepiner, vissa centralstimulanta) följs upp ytterst noga och användningen är mycket hårt reglerad. Således är inte "läkarna de nya langarna". Inte alls.

En annan del av "konspirationen" skall vara att ge psykiatrikerna utlopp för sina orgier i att plåga och/eller våldta sina patienter. (KMR anger att 10-25% av alla psykiatriker förgriper sig på sina patienter) detta nonsens skulle kunna skrattas åt om det inte var så förrädiskt inflytelserikt.

Det farliga är att oinsatta tror på vad KMR propagerar ut, då de är mycket skickliga på vad de gör- de vet vad som tar skruv.
 Konspirationsteorin stämmer på pricken in på Scientologikyrkans paranoida inställning till den resterande världen som är kritiska till deras sekt (läs: verkligheten) och det är verkligen olyckligt att de skaffat en så "effektiv" hackkyckling när denna är den mentala hälsan hos befolkningen. KMR:s band till Scientologkyrkan är så starka att det skulle kunna liknas vid samma "kyrkas" behandlingshem för missbrukare (Narconon)- en enda stor medlemsfabrik. Det är otroligt svinaktigt av en sekt att fiska medlemmar på människors olycka, men det sker mitt framför myndigheternas (dock har många kommuner förbjudit bidrag till "behandling" av missbrukare på Narconon, som "behandlar" sina svårt sjuka patienter med Scientologiböcker, isolering, bastubad och chocköverdoser vitaminer) och våra egna ögon.
Sluta snacka skit om våra läkare! Upp till kamp psykpatienter!


Kommentarer
Postat av: Psyk

Hej, mycket intressant och bra blogg som jag kommer att återvända till. Vill ge dig ett länktips med en aktuell debatthttp://majsan67.blogg.se

2008-09-19 @ 20:03:27
URL: http://psykbrytet.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tack så mycket!

2008-09-19 @ 20:41:46
URL: http://tycktomkmr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0