KMR och Narconon. Varning!

KMR går snabbt till attack mot Uppdrag Granskning som de påstår är en del av konspirationen. Självklart, något bättre har de inte förmåga att säga, ändå säger de att de är experter på att kommunicera.
Inte nog med det- de drar upp Scientologernas behandlingshem Narconon!

Narconon påstår att de kan bota (alla) sina drogberoende patienter med Hubbards teorier och med bastubad. Detta är så vansinnigt att det inte finns ord- menar de verkligen allvar med att man kan svettas ut droger och radioaktivitet? Svaret är nej.
Narconon har fina siffror på sin hemsida; ca. 60-80% av alla patienter blir botade påstår de. Den verkliga siffran är 7%. SJU PROCENT. Dessutom fungerar Narconon som en inkörsport till Scientologin snarare än behandlingshem.

KMR klagar vidare och säger att Narconon är det enda hemmet i Sverige som inte använder droger i avvänjningen av patienter. Varför det? Därför att det nästintill är omöjligt. En gravt beroende heroinist kan INTE svettas ut heroinet och bli befriad från plågorna med vitaminer- det är oerhört naivt att tro att något sådant ens är möjligt,
narkomani handlar om fruktansvärda krafter! Det enda som biter på de krafter ett svårt drogberoende innebär är metadon och buprenorfin. Bevisat.

Ni, Narconon, har inga källor för era påståenden men ändå påstår ni det ni gör. Om man påstår något som inte är sant ljuger man sig blå. Som ni.

Hur förklarar ni det här då?: Metadonprogram
Ändå har miljontals kronor av svenska skattepengar gått till Narconon. Nu när det hela uppdagats får vi hoppas på förändring!


Andra om
, , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0